Afspraak maken
Storing melden

Contact Ons: 0512 525511     Email: it@datas.nl    Remote Support: klik hier

microsoft partnerlogo wit

×

Waarschuwing

Het formulier #3 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

cloud backup

Bij cloud back-up systemen, ook wel online back-up genoemd, worden uw gegevens automatisch geüpload naar onze streng beveiligde online dataservers. Dit back-up systeem gebruikt het internet om op een beveiligde manier uw bestanden te back-uppen.

Voordelen?

    • Enorm betrouwbaar.
    • De kans op dataverlies is zo goed als onbestaanbaar
    • Constante & automatische back-up, zonder dat u iets hoeft te doen.
    • Geen eigen apparatuur nodig (zoals harddisks).

Hoe werkt deze cloud backup?
Er wordt door onze support medewerker onderzocht welk cloud back-up systeem het beste past bij uw systeem. Dit kan remote (op afstand) of op locatie. Vervolgens zal er onderzocht moeten worden om hoeveel data het gaat en of dit haalbaar is i.v.m.  de kosten die hieraan verbonden zijn. Er zal vervolgens op uw server of werkstation een programma worden geïnstalleerd en geconfigureerd, waarin de data mappen worden bepaald welke in de back-up meegaan. Er wordt met u overlegd, wanneer het beste een back-up gemaakt kan worden. (belangrijk i.v.m. snelheid van uw verbinding) Voor u verandert er niets aan de manier van werken. U bewaard dus nog steeds uw belangrijke gegevens op uw pc of server, maar het cloud back-up programma regelt automatisch een reservekopie van uw gegevens. Maakt u een nieuw document aan? Dit wordt onmiddellijk opgemerkt door de online back-up software en  zal ervoor zorgen dat een reservekopie van het document, via uw internetverbinding, opgeladen wordt naar de server. (deze kan dan 7 dagen bewaard worden) Past u een bestand aan? Het online back-up systeem merkt dit waarna er  onmiddellijk een nieuwe kopie van het bestand opgeladen wordt. Op deze manier zijn uw bestanden altijd beschermd tegen dataverlies. 

Wilt u ook graag uw bestanden en documenten veilig in de cloud backup? Neem dan contact met ons op via onderstaande formulier. 

Bel ons
0512 525 511

Remote support
klik hier

Schrijf u in voor
de laatste updates en nieuws

Contact

Het Anker 7A
9602 AL Drachten

 0512 525511 optie 2

 

Waar kunt u ons vinden?